affligem HOME
CONTACT
 


De postume uitgave van een boekje gebundeld door Leo De Ryck.
De uitgave van het boek boordevol Hekelgemse herinneringen zal dan toch gerealiseerd worden en wordt verwacht beschikbaar te zijn vanaf begin juni gezien de vertraging door de Corona crisis.

Leo leidde de tekst in als volgt:
"Uit de memoires van mijn broer Camiel De Ryck.
Er is geen huis in Vlaanderen zonder een familieverhaal uit de Eerste of Tweede Wereldoorlog en al wat daar aan voorafgaat. Een dergelijk verhaal bieden wij thans aan onze lezers, een sfeerbeeld van toen tot in de kleinste details beschreven en soms doorweven met humor in moeilijke dagen".
Het boek "Herinneringen uit Hekelgem" zal verschijnen op DIN A5- formaat en omvat 48 pagina's tekst en foto's. De nog onafgewerkte teksten werden in een finale redactie gegoten door Outstanding Productions.
Het boek verschijnt slechts in beperkte oplage en is enkel te verkrijgen door voor-intekening via de website www.affligem.com, of door een aanvraag per mail te zenden op info@outstanding.be (het gewenste aantal exemplaren vermelden). De vaste prijs per exemplaar is 22,00 euro.
Dit boek is een aanrader voor iederen die op een of andere manier nostalgisch is verbonden met Hekelgem en het sociale leven uit vergane tijden ervan wil herbeleven.

Exemplaren van het boek reserveren kan via het formulier door te klikken op deze link, of op de bovenstaande foto.